Zoek
Sluit dit zoekvak.

– Wereldwijd geliefd –

Ontdek onze merken

Huizer Kaas-Gilde

Voor nét dat beetje meer

Huizer Kaas-Gilde is ons eigen topmerk voor traditioneel gerijpte kaas met gegarandeerde kwaliteit uit Holland. Inmiddels geliefd in meer dan 60 landen wereldwijd. Huizer Kaas-Gilde kaas is beschikbaar in een ruim assortiment. Zo is de Huizer Kaas-Gilde Mild, een zachte romige kaas, al jaren een succes. De nootachtige Maasdammer met de grote kaasgaten (ogen) is ook een wereldwijd succes. Twee nieuwkomers naar aanleiding van ons 100 jarig bestaan zijn de Huizer Kaas-Gilde Premium Black Label en Premium Purple Label. Dit zijn oude kazen gerijpt voor minimaal 12 maanden met een overheerlijke volle en pikante smaak. Zoals échte oude kaas betaamt. Black Label is gemaakt op basis van het originele recept, terwijl Purple Label een vernieuwende receptuur en rijping heeft, wat resulteert in een zoetere smaak. U vindt al onze Huizer Kaas-Gilde kaas onder ‘Producten’.

Nederlandse markt

Speciaal voor de Nederlandse markt is in samenwerking met verschillende markthandelaren en detaillisten een verkooporganisatie onder de naam “Het Huizer Kaas-Gilde” opgezet. Het Huizer Kaas-Gilde gebruikt kaas uit het kwalitatief hoogste segment. U vindt het Gilde op zo’n 10 locaties, vooral in het Gooi en omgeving. Hier kunt u een heerlijk romig stukje Jong of pikante Extra Belegen Huizer laten afsnijden. Neem gerust contact met ons op als u een verkooppunt zoekt of vragen heeft.

Frau Antje Pikantje & Mai Gouda

Gegarandeerd lekker

Wij zijn blij om distributeur te zijn van de welbekende merken Frau Antje Pikantje en Mai Gouda. Frau Antje Pikantje is een lekkere pikante Hollandse Goudse kaas die minstens 16 weken is gerijpt en gemaakt volgens oude traditie in Nederland. Met een typisch Hollands etiket en icoon Frau Antje is deze kaas een must in het buitenland, vooral in Duitsland. In het voorjaar bieden wij ook de Mai Gouda aan; een 6 weken gerijpte super smeuïge graskaas. Na de winter smullen de koeien van het jonge gras en dit maakt de weidemelk en kaas daarvan nog romiger dan anders. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar de Frau Antje of Mai Gouda kazen.

Frau Antje

In de jaren vijftig van de vorige eeuw werd het Nederlandse kaasmeisje bedacht en in de loop der jaren is Frau Antje uitgegroeid tot hét reclamesymbool voor Nederlandse kaas in Duitsland. Frau Antje is het boegbeeld van een aantal collectieve merken voor Nederlandse kaas en boter: Frau Antje Pikantje, Frau Antje Beste Butter en de zes weken gerijpte graskaas Mai Gouda. In haar moderne ‘klederdracht’ weet zij menig kaas-hart te stelen. En wij zijn ook dol op haar. U vindt hier meer informatie over Frau Antje (Duitstalige website).

Private Label

Uw eigen merk, tailor made

Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten te kijken wat het beste past in de markt. Qua type kaas, maar ook qua merkuiting. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om Private Label te voeren. Dit kan een aanzienlijk voordeel opleveren met betrekking tot promotie en verkoop. Wij bespreken graag de mogelijkheden qua etikettering en hoe dit ingevuld kan worden. Alles tailor made op basis van uw wensen. Voor meer informatie over onze Private Label mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Exclusiviteit

Private Label is specifiek ontworpen voor een klant; op deze manier kunnen wij dit merk exclusief aanbieden in de markt. Dit is aantrekkelijk voor veel klanten, omdat langdurige, vaste relaties opgebouwd kunnen worden met klanten en consumenten.